Omvandla japansk yen till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla japansk yen till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen JPY eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en JPY 0,06743997841920 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

JPY
SEK

För att se hur mycket en viss summa i yen är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid JPY. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i yen kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell yenkurs är: 1 ¥ = 0,06743997841920 kr (2024-07-18)

Om landet Japan

Japan är ett land som ligger i den östra delen av Asien. Det består av mer än 6 800 öar och har en befolkning på över 127 miljoner människor. Japans huvudstad är Tokyo, som också är den största staden i landet. Några av de andra större städerna i Japan är Osaka, Nagoya och Kyoto.

Japan är ett mycket mångsidigt land med en rik kultur och historia. Landet är känt för sina samurajkrigare, Kabuki-teatern och berget Fuji. Några av de populära turistattraktionerna i Japan är bland annat Kejserliga palatset i Tokyo, den stora Buddha i Kamakura och Hiroshima Peace Memorial Park.

Japan är också en ledande ekonomisk makt i världen. Landet har en av världens största ekonomier och är hemvist för några av världens största företag, som Toyota, Nissan och Sony.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar