Omvandla norsk krona till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla norsk krona till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen NOK eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en NOK 0,98176855788017 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

NOK
SEK

För att se hur mycket en viss summa i norsk krona är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid NOK. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i norsk krona kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell norsk kronakurs är: 1 Nkr = 0,98176855788017 kr (2024-07-18)

Om landet Norge

Norge är ett skandinaviskt land som ligger i nordvästra delen av Europa. Med en befolkning på drygt 5 miljoner är det ett av de minst befolkade länderna i EU. Trots sin ringa storlek är Norge en kraftfull ekonomi, med en BNP per capita som är bland de högsta i världen. Landet är känt för sin naturliga skönhet, med sina dramatiska berg och fjordar som gör det till ett populärt turistmål. Norge har en rik historia och kultur, med en stark betoning på jämlikhet och social välfärd. Det norska språket är ett av de svåraste i världen att lära sig, men är också ett av de mest givande när man väl behärskar det.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar