Omvandla tjeckisk krona till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla tjeckisk krona till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen CZK eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en CZK 0,44116998279437 kr, och det datum som kursen avser är 2024-02-20.

CZK
SEK

För att se hur mycket en viss summa i tjeckisk krona är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid CZK. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i tjeckisk krona kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell tjeckisk kronakurs är: 1 Kč = 0,44116998279437 kr (2024-02-20)

Om landet Tjeckien

Tjeckien är ett litet land mitt i Europa. Det är känt för sina vackra slott och kyrkor och sin goda öl. Folket i Tjeckien är vänligt och välkomnande, och landet är ett populärt turistmål.

Tjeckien har en lång och rik historia som går tillbaka till 800-talet. Landet var en gång en del av det heliga romerska riket och blev senare en del av det österrikisk-ungerska kejsardömet. Efter första världskriget blev Tjeckien ett självständigt land.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar