Omvandla brasiliansk real till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla brasiliansk real till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen BRL eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en BRL 1,9349470791974 kr, och det datum som kursen avser är 2024-06-25.

BRL
SEK

För att se hur mycket en viss summa i brasiliansk real är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid BRL. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i brasiliansk real kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell brasiliansk realkurs är: 1 R$ = 1,9349470791974 kr (2024-06-25)

Om landet Brasilien

Brasilien är ett land som ligger i Sydamerika. Det gränsar till alla andra sydamerikanska länder utom Chile och Ecuador. Brasiliens huvudstad är Brasília, som byggdes på 1960-talet. Brasilien är det största landet i Sydamerika till ytan och har den näst största befolkningen i regionen efter Mexiko. Brasiliens ekonomi är den största i Latinamerika och en av de största i världen.

Några kända landmärken i Brasilien är Rio de Janeiros staty av Christ the Redeemer, Salvadors Pelourinho-distrikt och Manaus operahus. Den brasilianska kulturen är en blandning av inhemska kulturer, afrikanska kulturer och europeiska kulturer. Några populära brasilianska rätter är feijoada, churrasco och caipirinha.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar