Omvandla euro till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla euro till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen EUR eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en EUR 11,218308279112 kr, och det datum som kursen avser är 2024-02-20.

EUR
SEK

För att se hur mycket en viss summa i euro är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid EUR. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i euro kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell eurokurs är: 1 € = 11,218308279112 kr (2024-02-20)

Om Europeiska unionen

Europeiska unionen är en politisk och ekonomisk union med 28 medlemsstater som huvudsakligen är belägna i Europa. EU har en befolkning på över 500 miljoner människor och en årlig BNP på över 17 biljoner dollar. EU har en inre marknad som gör att varor, tjänster, kapital och människor kan röra sig fritt mellan medlemsstaterna. EU har också en gemensam valuta, euron, och en gemensam penningpolitik. Om du vill läsa mer om EU och euron rekommenderar vi sajten Eurokurs.nu, som innehåller mängder med information kring just dessa ämnen.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar