Omvandla sydkoreansk won till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla sydkoreansk won till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen KRW eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en KRW 0,00753000027409 kr, och det datum som kursen avser är 2024-06-25.

KRW
SEK

För att se hur mycket en viss summa i sydkoreansk won är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid KRW. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i sydkoreansk won kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell sydkoreansk wonkurs är: 1 A9; = 0,00753000027409 kr (2024-06-25)

Om landet Sydkorea

Sydkorea är ett land som ligger i den östra delen av den asiatiska kontinenten. Landet har en gemensam gräns med Nordkorea och gränsar till Japanska havet och Gula havet. I landet bor cirka 50 miljoner människor och huvudstaden är Seoul.

Sydkorea är ett utvecklat land med en BNP per capita på över 30 000 dollar. Landet har en stark ekonomi som bygger på tung industri, tjänster och export. Sydkorea är en av världens ledande exportörer av elektronik och fartyg.

Sydkorea är medlem i Förenta nationerna och är även medlem i OECD och APEC. Landet har en stark militär med över 650 000 aktiva soldater. Sydkorea är en demokrati med en president och ett parlament.

Sydkoreas kultur är starkt influerad av konfucianism och buddhism. Landet har ett rikt kulturarv som omfattar traditionell musik, dans, konst och matlagning. Sydkorea är också hemvist för några av världens mest populära K-pop- och K-dramastjärnor.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar