Omvandla australisk dollar till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla australisk dollar till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen AUD eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en AUD 7,1032817161529 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

AUD
SEK

För att se hur mycket en viss summa i australisk dollar är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid AUD. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i australisk dollar kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell australisk dollarkurs är: 1 AU$ = 7,1032817161529 kr (2024-07-18)

Om landet Australien

Australien är ett stort land som ligger i Stilla havet. Det är ungefär lika stort som USA, men har en mycket lägre befolkning. Landet är indelat i sex delstater och två territorier. Huvudstaden är Canberra, som ligger i Australian Capital Territory. Andra större städer är Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth.

Australien är ett utvecklat land och har en hög levnadsstandard. Ekonomin är baserad på tjänster, jordbruk och gruvdrift. Landet är rikt på naturresurser, bland annat kol, järnmalm, guld och uran. Australien har en stark militär och är medlem i Förenta nationerna.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar