Omvandla thailändsk baht till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla thailändsk baht till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen THB eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en THB 0,28584005533863 kr, och det datum som kursen avser är 2024-06-25.

THB
SEK

För att se hur mycket en viss summa i thailändsk baht är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid THB. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i thailändsk baht kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell thailändsk bahtkurs är: 1 ฿ = 0,28584005533863 kr (2024-06-25)

Om landet Thailand

Thailand är ett land i Sydostasien. Det gränsar till Myanmar i väster och norr, Laos i nordost, Kambodja i öster och Malaysia i söder. Thailand täcker en total yta på 513 120 kvadratkilometer och har en befolkning på över 68 miljoner invånare. Huvudstaden och den största staden är Bangkok. Thailand är en konstitutionell monarki med ett parlamentariskt regeringssystem. Kungen fungerar som statschef och premiärministern är regeringschef. Landets ekonomi bygger till stor del på jordbruk, med ris som den främsta grödan. Turismen spelar också en viktig roll i den thailändska ekonomin.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar