Omvandla hong kong-dollar till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla hong kong-dollar till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen HKD eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en HKD 1,3513513513514 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

HKD
SEK

För att se hur mycket en viss summa i hong kong-dollar är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid HKD. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i hong kong-dollar kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell hong kong-dollarkurs är: 1 HK$ = 1,3513513513514 kr (2024-07-18)

Om landet Hong Kong

Hongkong är en särskild administrativ region i Kina. Hongkong har sin egen regering och valuta och fungerar i stort sett oberoende av resten av Kina. Hongkong är ett av de mest tätbefolkade områdena i världen, med över 7 miljoner människor som bor på knappt 1 300 kvadratkilometer. Ekonomin bygger till stor del på tjänster, med turismen som en viktig inkomstkälla.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar