Omvandla isländsk krona till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla isländsk krona till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen ISK eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en ISK 0,07715001666440 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

ISK
SEK

För att se hur mycket en viss summa i isländsk krona är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid ISK. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i isländsk krona kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell isländsk kronakurs är: 1 IsKr = 0,07715001666440 kr (2024-07-18)

Om landet Island

Island är ett nordiskt öland som ligger i Nordatlanten. Landet har en befolkning på cirka 334 000 invånare och en huvudstad som heter Reykjavik. Landet är känt för sina vulkaner, glaciärer och varma källor. Här finns också världens största vattenfall, Dettifoss.

Folket på Island är vänligt och välkomnande. De är stolta över sitt land och dess historia. Island har en rik kultur med många traditionella danser och sånger. Landet är också känt för sin litteratur och några av världens mest kända författare, som Snorri Sturluson, kommer från Island.

Island är ett vackert land med mycket att erbjuda turister. Det är ett utmärkt ställe att åka till för att till exempel se norrsken och uppleva det unika isländska landskapet. Det finns många aktiviteter på Island, till exempel vandring, skidåkning och kajakpaddling.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar