Omvandla indisk rupee till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla indisk rupee till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen INR eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en INR 0,12617006968373 kr, och det datum som kursen avser är 2024-07-18.

INR
SEK

För att se hur mycket en viss summa i indisk rupee är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid INR. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i indisk rupee kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell indisk rupeekurs är: 1 ₹ = 0,12617006968373 kr (2024-07-18)

Om landet Indien

Indien är ett land i södra Asien. Det är det sjunde största landet till ytan, det näst folkrikaste landet med över 1,3 miljarder invånare och världens folkrikaste demokrati. Indiens ekonomi är världens tredje största efter nominell BNP och den fjärde största efter köpkraftsparitet.

Indien är en av de stora ekonomierna i G-20 och medlem i BRICS. Den 1 januari 2016 blev Indien det första landet i världen att låta alla sina medborgare använda biometrisk identifiering, känd som Aadhaar, som sitt unika identitetsnummer.

Indien är ett land med stor mångfald och en mötesplats för kulturer från hela världen . Det är ett kontrastrikt land med ett rikt och varierat arv. Indien är ett land med gammal historia och kultur, med en mångfald som saknar motstycke någonstans i världen.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKanadensisk dollar till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar