Omvandla kanadensisk dollar till kronor

Här nedan hittar du vår snabba och smidiga omvandlare för att omvandla kanadensisk dollar till svenska kronor. Den uppdateras helt automatiskt när du ändrar i något av fälten nedan, för antingen CAD eller SEK. Kurserna hämtas direkt från den svenska myndigheten Riksbanken. Just nu kostar en CAD 7,6622481035936 kr, och det datum som kursen avser är 2024-06-25.

CAD
SEK

För att se hur mycket en viss summa i kanadensisk dollar är i svenska kronor kan du fylla i summan i fältet bredvid CAD. Om du istället vill se hur mycket en viss summa i svenska kronor motsvarar i kanadensisk dollar kan du fylla i summan fältet bredvid SEK.

Dagsaktuell kanadensisk dollarkurs är: 1 CA$ = 7,6622481035936 kr (2024-06-25)

Om landet Kanada

Kanada är ett land som ligger i den norra delen av Nordamerika. Det gränsar i söder till USA och i norr till Norra ishavet. Kanada är en federation bestående av tio provinser och tre territorier. Kanadas huvudstad är Ottawa, som ligger i provinsen Ontario. Kanadas största stad är Toronto, som ligger i provinsen Ontario. Andra större städer i Kanada är bland annat Montreal, Vancouver och Calgary.

Kanada är ett tvåspråkigt land med engelska och franska som officiella språk. Majoriteten av kanadensarna är kristna och den största religiösa gruppen är katoliker. Kanada har en mångsidig befolkning som består av människor från hela världen. Landet är känt för sina vänliga människor, liksom för sin naturliga skönhet, som omfattar skogar, berg, sjöar och glaciärer.


Relaterade sidor inom "omvandla valutor till kronor"

Amerikansk dollar till kronorAustralisk dollar till kronorBrasiliansk real till kronorBrittisk pund till kronorDansk krona till svenskEuro till kronorHong kong-dollar till kronorIndisk rupee till kronorIsländsk krona till kronorJapansk yen till kronorKinesisk yuan till kronorNorsk krona till svenskNyzeeländsk dollar till kronorPolsk zloty till kronorSydkoreansk won till kronorThailändsk baht till kronorTjeckisk krona till kronorTurkisk lira till kronor


Skriv en kommentar